Satisfacció de client: construeix una Experiència de Client Inoblidable

20,0070,00

24-10-2024

De 10.00 a 14.00

Presencial

Satisfacció de client: construeix una Experiència de Client Inoblidable

20,0070,00

Preu subjecte a les variacions

24-10-2024

Dates actuals del curs

De 10.00 a 14.00

Hora subjecte a les variacions

Presencial

Subjecte a les mesures covid-19

Documentos

No documents found
Cuadrapi

Descripció

CURS PRESENCIAL

SESSIONS: 1 (DE 4 HORES)

HORES TOTALS: 4 HORES

ATENCIÓ: Aquest curs és presencial i requereix d’un pagament inicial de 20€ que seran retornats un cop s‘hagi comprovat l’assistència de l’alumne/a al finalitzar el curs. En el cas de falta d’assistència l’import pagat no serà en cap cas retornat.

Descobreix els principis de l’experiència del client, coneix el “viatge” del teu client comprador i venedor, amb els seus moments de dolor i els seus moments de plaer, i les tècniques i eines necessàries perquè aquesta experiència sigui positivament inoblidable, convertint els teus clients en fans i seguidors, i aconseguint posicionar-te com la seva immobiliària de referència.

Aquest curs es realitza a l’Api Center: Gran Via de les Corts Catalanes 622, local (Barcelona)

IMPORTANT FORMAT PRESENCIAL:

    • A partir de les 10.15h no donarem accés a la formació a cap participant per garantir el bon funcionament del curs. Per tant preguem puntualitat.
    • Només pot entrar una persona per usuari inscrit, per tant cada assistent s’ha d’inscriure amb el seu nom, cognom i correu electrònic. No es donarà pas a usuaris repetits.
    • LES SESSIONS D’AQUESTS CURSOS D’ACTUALITZACIÓ I PERFECCIONAMENT NO ES GRAVEN.
Cuadrapi

Programa

 

  • Per què és important cuidar l'Experiència del Client
  • Enfoca la teva cartera de Serveis
  • El "Journey Map" del Venedor i el Comprador
  • Oportunitats per marcar la diferència
  • Accions que et faran brillar
  • Com mesurar la Satisfacció dels Teus Clients
  • Recomana'm!

 
Cuadrapi

Professor

Vicente Agulló Esclapez

Gerent / CEO de Factor Immobiliari S.L.

-Expert en Gestió Immobiliària i Assessor Immobiliari especializat en el sector residencial a Sitges, amb experiència en la venda,comercialització i gestió d'operacions immobiliàries, amb més de 200 operacions realitzades en els últims anys.

- REALTOR i Council Residential Specialist (C.R.S.): Sota el paraiguas de la N.A.R. (National Association of Realtors), contem amb la millor formació quant a màrqueting, control i gestió per la comercialització d'Immobles.

- Arquitecte Tècnic amb formació específica en Gestió d'Obres i Coordinació de Seguretat i Salut, així com de Control d'Obres.Experiència variada, atacant els diversos fronts que ens presenta el món de la construcció, tant com promotor, constructor i en despatx professional.